Taking too long? Close loading screen.
 

Лидер во регионот за изработка и монтажа на церади

Нашата компанија е број 1 во регионот за изработка на церади за полуприколки, соло и приклучни возила како и за доградба на метална и алуминска конструкција за комерцијални возила согласно транспортните потреби на клиентите. Покрај наведеното се занимаваме и со брендирање на возила со високо квалитетна дигитална и катер штампа.

  • Квалитет
  • Врвна услуга
  • Лојалност
https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/CERADA-PLAST-LOGO.jpg
Штипски пат бр. 1, Радовиш, Македонија
+389 32 308 800
+389 71 247 002
+389 75 247 002
+389 72 308 508
ceradaplast.mk@gmail.com

Социјални мрежи:

КОНТАКТ ИНФО

Брзината, доверливоста и квалитетот на изработка се причината поради што сè повеќе фирми одлучуваат за соработка со нас.

2021 © ЦЕРАДА ПЛАСТ РАДОВИШ.

Изработено од SERAFIMOV Group.