Taking too long? Close loading screen.
 

Контакт

https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/CERADA-PLAST-LOGO.jpg
Штипски пат бр. 1, Радовиш, Македонија
+389 32 308 800
+389 71 247 002
+389 75 247 002
+389 72 308 508
ceradaplast.mk@gmail.com
www.facebook.com/ceradaplastdooel
www.instagram.com/ceradaplast_radovis

СТАПИ ВО КОНТАКТПОБАРАЈ ПОНУДА

  https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/CERADA-PLAST-LOGO.jpg
  Штипски пат бр. 1, Радовиш, Македонија
  +389 32 308 800
  +389 71 247 002
  +389 75 247 002
  +389 72 308 508
  ceradaplast.mk@gmail.com

  Социјални мрежи:

  КОНТАКТ ИНФО

  Брзината, доверливоста и квалитетот на изработка се причината поради што сè повеќе фирми одлучуваат за соработка со нас.

  2021 © ЦЕРАДА ПЛАСТ РАДОВИШ.

  Изработено од SERAFIMOV Group.