Taking too long? Close loading screen.
 

МАТЕРИЈАЛИ

Материјали

При изработката на церади користиме високо квалитетни материјали од светски познатиот бренд Sioen, кои се гаранција за квалитет. За квалитетот кој го имаме во нашата производна палета, и комплетните решенија кои ги нудиме за Вашите товарни возила говори нашето долгогодишно присуство во оваа бранша, заедно со долгата листа задоволни клиенти која ја имаме.

Церадно платно 900 гр./м²

PROPERTIES P6825
Material composition
Fabric 100% PES / 1100 DTEX
Total weight DIN EN ISO 2286/2 1998 900G / M2
Lacquering 1/1
Embossing GLOSSY
Breaking strength warp EN ISO 1421/1 1998 4000N / 5CM
Breaking strength weft EN ISO 1421/1 1998 4000N / 5CM
Tear strength warp DIN 53363 2003 600N
Tear strength weft DIN 53363 2003 500N
Adhesion EN ISO 2411 2000 100N / 5CM
Resistance to Low Temp. DIN EN 1876/2 1198 -30
Resistance to High Temp. DIN EN 1876/2 1198 70
Fire behavior ISO 3795 1989 < 100MM / MIN

Церадно платно 650 гр./м

PROPERTIES P6825
Material composition
Fabric 100% PES / 1100 DTEX
Total weight DIN EN ISO 2286/2 1998 650G / M2
Lacquering 1/1
Embossing GLOSSY
Breaking strength warp EN ISO 1421/1 1998 2200N / 5CM
Breaking strength weft EN ISO 1421/1 1998 2200N / 5CM
Tear strength warp DIN 53363 2003 250N
Tear strength weft DIN 53363 2003 250N
Adhesion EN ISO 2411 2000 100N / 5CM
Resistance to Low Temp. DIN EN 1876/2 1198 -30
Resistance to High Temp. DIN EN 1876/2 1198 70
Fire behavior ISO 3795 1989 < 100MM / MIN
https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/CERADA-PLAST-LOGO.jpg
Штипски пат бр.1, Радовиш, Македонија
+389 32 308 800
+389 71 247 002
+389 75 247 002
+389 72 308 508
ceradaplast.mk@gmail.com

Социјални мрежи:

CONTACT INFO

The speed, reliability and quality of workmanship are the reason why more and more companies decide to cooperate with us.

2021-2023 © CERADA PLAST RADOVIS.

Developed by SERAFIMOV GROUP.