Taking too long? Close loading screen.
 

Станете дел од големиот број
наши задоволни клиенти.

ЦЕРАДА ПЛАСТ РАДОВИШ

ИНФОРМАЦИИ ЗА
ЦЕРАДА ПЛАСТ
РАДОВИШ

https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/Br.1-scaled.jpg

КРАТОК ИСТОРИЈАТ

Компанијата Церада Пласт Дооел е основана во 2004 година и се наоѓа во индустрискиот дел на Радовиш. Постепено, семејниот бизнис прераснува во сериозна конкурентска фирма за изработка на церади на територијата на цела Македонија и пошироко.

Успешната приказна на Церада Пласт се темели на континуирана посветеност на квалитетот и задоволството како на клиентите така и на вработените.

Брзината, доверливоста и квалитетот на изработка се причината поради што сè повеќе фирми одлучуваат за соработка со нас.

КОНТАКТ ИНФО

АДРЕСА
Штипски пат бр. 1, Радовиш, Македонија
Е-ПОШТА
info@ceradaplast.com.mk
ТЕЛЕФОН
+389 32 308 800
РАБОТНО ВРЕМЕ
Пон-Пет: 08:00 – 16:00 ч.
Саб: 08:00 - 13.00 ч.

Побарај бесплатна консултација

https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/CERADA-PLAST-LOGO.jpg
Штипски пат бр.1, Радовиш, Македонија
+389 32 308 800
+389 71 247 002
+389 75 247 002
+389 72 308 508
ceradaplast.mk@gmail.com

Социјални мрежи:

CONTACT INFO

The speed, reliability and quality of workmanship are the reason why more and more companies decide to cooperate with us.

2021-2023 © CERADA PLAST RADOVIS.

Developed by SERAFIMOV GROUP.