Taking too long? Close loading screen.
 

ШТО НУДИМЕНашите производи

ЦЕРАДИ ЗА ПОЛУПРИКОЛКИ

Изработка на софистицирани, издржливи и квалитетни церади за Вашите полуприколки.
https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/13413149_1055167724564460_1281355683903894632_n.jpg
https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/IMG-e85269a84be9c15d60abc959d70d6041-V.jpg

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

Од поставување метална конструкција до возило спремно да ги задоволи потребите на Вашата компанија.

АНТИ-ВАНДАЛИЗАМ

Флексибилен систем на обезбедување на товарот кој е едноставен, брз и безбеден за секој тип на товар.
https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/tarpsecure-1024x683-1.jpg
https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/4.jpg

БРЕНДИРАЊЕ НА ТОВАРНИ ВОЗИЛА

Дигитално печатење на церадно платно
Катер штампа

СОЛО И ТАНДЕМ ВОЗИЛА

Високо квалитетна изработка на церади за соло и приклучни возила.
https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/13029538_1018230964924803_6811592375973053496_o-1.jpg

ТЕНДИ

Идеално решение за заштита од сонцето! Тенди на краци изработени од импрегнирано платно со висок квалитет, цврстина и издржливост на секакви надворешни влијанија.
https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/35835952_1767796129968279_2163536165578211328_o.jpg

ЖЕЛАТИН ЗАВЕСИ

Заштитете го Вашиот омилен простор за седење од надворешни влијанија со професионално изработени желатин завеси.
https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/18109481_10212721935753374_714750433_n.jpg
https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/CERADA-PLAST-LOGO.jpg
Штипски пат бр.1, Радовиш, Македонија
+389 32 308 800
+389 71 247 002
+389 75 247 002
+389 72 308 508
ceradaplast.mk@gmail.com

Социјални мрежи:

CONTACT INFO

The speed, reliability and quality of workmanship are the reason why more and more companies decide to cooperate with us.

2021-2023 © CERADA PLAST RADOVIS.

Developed by SERAFIMOV GROUP.