Taking too long? Close loading screen.
 

ПРОИЗВОДИБрендирање на товарни возила

Рекламирајте се додека возите брендирајќи го Вашето возило.

БРЕНДИРАЊЕ НА ТОВАРНИ ВОЗИЛАПокрај употребата за транспорт, Вашата полуприколка е и бизнис картичка на компанијата.

Вашето лого ја гради првата импресија за Вашиот бизнис кај потрошувачите, им кажува кои сте Вие,и ја истакнува разликата зошто Вие сте подобри од Вашата конкуренција.

ДИГИТАЛНО ПЕЧАТЕЊЕ НА ЦЕРАДНО ПЛАТНОСе изработува со солвентни печатачи од најсовремена технологија, најквалитетни бои и врвно платно, кои овозможуваат врвен квалитет на печатот.

КАТЕР ШТАМПАКатер штампата се одликува со издржливост и отпорност на сите надворешни временски услови со долготрајност и свежина на бојата.

https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/CERADA-PLAST-LOGO.jpg
Штипски пат бр. 1, Радовиш, Македонија
+389 32 308 800
+389 71 247 002
+389 75 247 002
+389 72 308 508
ceradaplast.mk@gmail.com

Социјални мрежи:

КОНТАКТ ИНФО

Брзината, доверливоста и квалитетот на изработка се причината поради што сè повеќе фирми одлучуваат за соработка со нас.

2021 © ЦЕРАДА ПЛАСТ РАДОВИШ.

Изработено од SERAFIMOV Group.