Taking too long? Close loading screen.
 

ПРОИЗВОДИСоло и Тандем (приклучни) возила

СОЛО И ТАНДЕМ (ПРИКЛУЧНИ) ВОЗИЛАВисоко квалитетна изработка на церади за соло и приклучни возила кои можат да овозможат брз заден, страничен и крански утовар на стоката.

СОЛО

ПРИКЛУЧНИ ВОЗИЛА

https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/CERADA-PLAST-LOGO.jpg
Штипски пат бр. 1, Радовиш, Македонија
+389 32 308 800
+389 71 247 002
+389 75 247 002
+389 72 308 508
ceradaplast.mk@gmail.com

Социјални мрежи:

КОНТАКТ ИНФО

Брзината, доверливоста и квалитетот на изработка се причината поради што сè повеќе фирми одлучуваат за соработка со нас.

2021 © ЦЕРАДА ПЛАСТ РАДОВИШ.

Изработено од SERAFIMOV Group.