Taking too long? Close loading screen.
 

ЦЕРАДА ПЛАСТЛидер во регионот за
изработка и монтажа на
церади за камиони.

ЦЕРАДА ПЛАСТИзработка на софистицирани, издржливи и квалитетни церади за Вашите полуприколки.

ЦЕРАДА ПЛАСТАнти-вандализам церади

Флексибилен систем на обезбедување на товарот кој е едноставен, брз и безбеден за секој тип на товар

ЦЕРАДА ПЛАСТМетални конструкции и церади на комерцијални возила

ЦЕРАДА ПЛАСТРекламирајте се додека возите брендирајќи го Вашето возило

ЦЕРАДА ПЛАСТ

Лидер во регионот за изработка и
монтажа на церади за камиони.

Изработка на софистицирани, издржливи и квалитетни церади за вашите полуприколки.

ЦЕРАДА ПЛАСТ

Метални конструкции и
церади на комерцијални возила.

ЦЕРАДА ПЛАСТ

ЦЕРАДА ПЛАСТЛИДЕР ВО РЕГИОНОТ ЗА
ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА
ЦЕРАДИ

Лидер во регионот за изработка и монтажа на церади. Нашата компанија е број 1 во регионот за изработка на церади за полуприколки, соло и приклучни возила како и за доградба на метална и алуминска конструкција за комерцијални возила согласно транспортните потреби на клиентите.

НАШИТЕ ВРЕДНОСТИНИЕ СЕ СТРЕМИМЕ ДА ПОСТИГНЕМЕ МАКСИМАЛЕН КВАЛИТЕТ ПО НАЈПРИФАТЛИВИ ЦЕНИ.

НАШИТЕ УСЛУГИШТО НУДИМЕ ЗА
НАШИТЕ КЛИЕНТИ

ЦЕРАДИ ЗА ПОЛУПРИКОЛКИ

ЦЕРАДИ ЗА ПОЛУПРИКОЛКИ

ЦЕРАДИ ЗА ПОЛУПРИКОЛКИ
Страничните церади се најзастапени на пазарот на полуприколки. Нудиме комплетна изработка и монтажа.
МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ

МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ
Добрата изработка е од клучно знаечење за зачувување на квалитетот кој се негува со години.
АНТИ-ВАНДАЛИЗАМ

АНТИ-ВАНДАЛИЗАМ

АНТИ-ВАНДАЛИЗАМ
Флексибилен систем на обезбедување на товарот кој е едноставен, брз и безбеден за секој тип на товар.

СТАПИ ВО КОНТАКТПОБАРАЈ ПОНУДА

  ЗА КОМПАНИЈАТА

  Успешната приказна на Церада Пласт се темели на континуирана посветеност на квалитетот и задоволството како на клиентите така и на вработените.

  https://ceradaplast.com.mk/wp-content/uploads/CERADA-PLAST-LOGO.jpg
  Штипски пат бр.1, Радовиш, Македонија
  +389 32 308 800
  +389 71 247 002
  +389 75 247 002
  +389 72 308 508
  ceradaplast.mk@gmail.com

  Социјални мрежи:

  CONTACT INFO

  The speed, reliability and quality of workmanship are the reason why more and more companies decide to cooperate with us.

  2021-2023 © CERADA PLAST RADOVIS.

  Developed by SERAFIMOV GROUP.