Прилагодувајќи се на пазарот непрекинато ја прошируваме нашата палета на производи и услуги. Од производите присутни во секојдневната употреба, како и оние изработени за посебни намени, како на пример дренажни канали за пожарникарски постројки, елементи за надувување во забавни паркови, навивачки транспаренти од големи формати и останато.

Со постојаното вложување во новите технологии и оспособување на нашите работници, на нашите клиенти сакаме да им овозможиме што подобра и поквалитетна услуга.

Останати производи:

– Затворање на тераси;

– Подвижни штандови;

– Кицели за месарници и кланици;

– Завеси со ленти.