Изработката на дигиталниот печат во голем формат, кој се одликува со висок квалитет и врвна изработка од најквалитетните бои кои гарантираат долготрајност на сите временски услови.

Дигиталното печатење се изработува со солвентни печатачи од најсовремена технологија, најквалитетни бои и врвно платно, кои овозможуваат врвен квалитет на печатот. Одлики на нашите печати се високата резолуција, издржливост и отпорност на сите надворешни временски услови со долготрајност и свежина на бојата.

Некои од можностите за примена на дигиталниот печат:

–          Печатење на камионски церади;

–          Печатење на тенди и на угостителски и трговски објекти;

–          Изработка на рекламни банери за стадиони и спортси центри;

–          Изработка на навивачки транспаренти;

–          Изработка на рекламни паноа.

Брзината, доверливоста и квалитетот на изработката се причината заради што се повеќе фирми одлучува за соработка со нас. Се надеваме дека во нас ќе препознаете сигурен партнер, и во понатамошната соработка и Вие ќе станете дел од големиот број наши задоволни клиенти.